Ryhmäosaamisen työkalupakki vaativaan ihmistyöhön, 14.11.2024 (verkkokoulutus)

23.05.2023

Kiinnostaako ryhmädynamiikka ja ryhmässä / yhteisössä / organisaatiossa pinnan alla vaikuttavat tiedostamattomat prosessit? Pohditko, miten lähestyä oireilevaa tai kriisiin joutunutta työyhteisöä? Toivoisitko erilaisten ryhmien kanssa työskentelyyn syvällisempää ymmärrystä myös koulutus- ja valmennustehtävissä? Haluaisitko oppia soveltamaan mentalisaatiotyöskentelyä ryhmien kanssa? Toivoisitko moniulotteiseen työhösi hieman kättä pidempää?

Tervetuloa koulutuspäivään, jossa tavoitteena on opastaa osallistujia mentalisaatioperustaisen ja ryhmädynaamisen työotteen soveltamiseen omassa työssä. Koulutuspäivän aikana käydään läpi olennainen teoria, mutta painotus on ryhmäymmärryksen ja -interventioiden käytännön soveltamisessa erilaisissa ryhmä- ja yhteisökonteksteissa.

Koulutus sopii erityisen hyvin vaativaa ihmissuhdetyötä tekeville ammattiryhmille kuten psykologeille, työnohjaajille, HR-asiantuntijoille, lähiesihenkilöille, opettajille, kouluttajille ja psykoterapeuteille.

Kouluttajana toimii erikoispsykologi, PsL, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti (Valvira, KELA), jungilainen coach ACC (ICF), työnohjaaja STOry Nina Pyykkönen (Mind Dynamics Oy / Suomen Mentalisaatioinstituutti).

Koulutus toteutetaan etäyhteydellä (ZoomPro) to 14.11.2024 klo 9.00-15.30.

Koulutuspäivän hinta on 290 e + alv 24%. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 5.

Ilmoittautumiset 1.11.2024 mennessä allaolevalla sähköisellä lomakkeella. 1.11.2024 jälkeen perutusta osallistumisesta peritään 50% koulutuksen hinnasta.

ILMOITTAUDUN RYHMÄOSAAMISEN TYÖKALUPAKKI-KOULUTUSPÄIVÄÄN 14.11.2024: