Työnohjaajaopiskelijoiden antamaa työnohjausta

Suomen Mentalisaatioinstuutin työnohjaajaopiskelijat tarjoavat psykodynaamista ja mentalisaatioon perustuvaa työnohjausta alkaen syksystä 2019.

Kaikki koulutettavat ovat kokeneita sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, ja heillä on Valviran myöntämä psykoterapeutin ammattinimike. Tiedustele lisää, alla koulutettavien toiminta-alueet sekä yhteystiedot:

Outi Hietanen /Tampere

outi.maria.hietanen@gmail.com, p. 0415059796, www.outihietanen.com 

Erikoispsykologi (PsL, psykoterapian erityisala), integratiivinen psykoterapeutti, psykoterapiakouluttaja (VET), os. Ratinankatu 4 a 1, 33100 Tampere

Työskentelen yksityisenä ammatinharjoittajana psykologin, psykoterapeutin, työnohjaajan sekä psykoterapiakouluttajan (Jyväskylän yliopiston integratiivinen psykoterapiakoulutus) tehtävissä.

  • Tarjoan työnohjausta yksilöille, työpareille ja ryhmille. Eniten kokemusta minulla on terveydenhuollon ammattihenkilöiden työnohjauksesta, mutta olen kiinnostunut laajentamaan työnohjaustyötä myös muiden alojen työntekijöiden pariin. Teoreettinen lähtökohtani psykoterapeuttina on integratiivinen. Pyrin löytämään myös työnohjaajan roolissa kunkin ohjattavan/ryhmän lähtökohdista ja toiveista käsin parhaiten sopivan lähestymistavan työn tarkasteluun.
  • Yksilötyönohjaus 100 e/45 min, parityönohjaus 120 e/ 45 min, ryhmätyönohjauksen (neljän hengen ryhmässä 140 e/45 min.) paikat ovat tällä hetkellä valitettavasti täynnä, mutta vapautuvia paikkoja voi kysyä vuotta 2020 ajatellen.

Kaija Kurkela

Joonas Tast

Mari Kokko-Tidenberg

Sanna Hildén

Tanja Koivula