Mentalisaatioteoriaa ja käytäntöä -koulutussarja (7 pv), verkkokoulutus 2024

10.10.2023

Seitsemästä koulutuspäivästä koostuvan koulutussarjan tavoitteena on syventyä mentalisaatioteoriaan ja sen soveltamiseen sekä integroida mentalisaatioon perustuvaa työskentelyä omaan työhön. Koulutus sopii kaikille ihmistyön kentällä ja organisaatioissa toimiville. Työskentelyote soveltuu eri ikäisten kohderyhmien - yksilöiden, parien, perheiden, ryhmien ja työyhteisöjen kanssa työskenteleville. Työotteen soveltaminen ei ole sidoksissa mihinkään yksittäiseen teoreettiseen taustaviitekehykseen.Aiempaa taustaa mentalisaatioperustaisessa työskentelyssä tai teorian opiskelussa ei edellytetä - ensimmäinen koulutuspäivä antaa vankan perustan mentalisaatioteorian syvälliselle sisäistämiselle. Jos olet jo opiskellut mentalisaatioteoriaa ja soveltamista aiemmin, voit valita koulutuspäivistä sinulle sopivia syventäviä päiviä. Koulutuksen tavoite on tukea osallistujien yksilöllisyyttä ja avata mahdollisuus jokaiselle kehittää ja syventää omaa ainutlaatuista työskentelytapaansa.

Aika ja paikka: Zoom-etäyhteys, klo 9.00-15.30

1.2.2024 Mentalisaatioteorian perusteet
7.3.2024 Mentalisaatio ja kiintymysjärjestelmä
11.4.2024 Trauma, mentalisaatio ja tunnesäätely
2.5.2024 Mentalisaatio, episteeminen luottamus ja oppiminen
6.6.2024 Mentalisaatioperustainen asiakastyö ja lyhytterapeuttinen työote
15.8.2024 Mentalisaatio ryhmissä ja yhteisöissä
12.9.2024 Yksilökeskeisyydestä yhteisökeskeisyyteen - mentalisaatio auttamissysteemissä

Kouluttaja: 

Nina Pyykkönen, erikoispsykologi PsL, yksilöpsykoterapeutti, ryhmäpsykoterapeutti, työnohjaaja STOry, joogaopettaja, ekoterapeutti, Suomen Mentalisaatioinstituutti / Mind Dynamics Oy

Hinta:

Yksittäinen koulutuspäivä = 280 e + alv.
Koko koulutussarja = 1750 e + alv.

Täältä voit lukea palautetta aiemmista koulutuksista:

Ilmoittautuminen: 

Koko koulutussarjaan / ensimmäiseen päivään 15.1.2024 mennessä allaolevalla lomakkeella. Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 31.12.2023 saakka. Muihin päiviin voit ilmoittautua niin kauan kuin paikkoja on vapaana, huomioiden että ilmoittautuminen on sitova kun koulutuspäivään on 30 päivää tai vähemmän. Ilmoittautumisajan päätyttyä tapahtuneista peruutuksista peritään 50% koulutuksen hinnasta. Kukin koulutuspäivä toteutuu jos ilmoittautuneita on vähintään 5. Ilmoittautumisajan päätyttyä voi vielä kysyä vapaita paikkoja.

ILMOITTAUDUN KOULUTUKSEEN

Mentalisaatioteoriaa ja käytäntöä -koulutussarja (7pv), verkkokoulutus 2024