Keitä olemme?

Nina Pyykkönen on psykoterapian erikoispsykologi, psykologian lisensiaatti, psykodynaaminen yksilöpsykoterapeutti YET ja ryhmäpsykoterapeutti ET (Valvira, KELA), työnohjaaja STOry, jungilainen coach ACC (ICF), ekoterapeutti, joogaopettaja ja Qigong-ohjaaja.

Ninalla on 21 vuoden kokemus kliinisestä potilastyöstä, ja mentalisaatiotyöskentelyn äärellä hän on toiminut intensiivisesti vuodesta 2003. Hän on käynyt on Anna Freud Centren kouluttamana MBT-F (mentalisaatioperustainen perheterapia), MBT-C (mentalisaatioperustainen lasten terapia) sekä MBT (mentalisaatioterapia, basic training) -menetelmäkoulutukset. Nina toimii työssään psykoterapeuttina, työnohjaajana, kouluttajana, coachina ja Qigong-ohjaajana.

Antti-Jussi Pyykkönen on psykoterapian erikoispsykologi, psykologian tohtori, psykodynaaminen eritystason yksilöpsykoterapeutti (Valvira, KELA), työnohjaaja STOry ja luontokuvaaja.

Antti-Jussilla on 22 vuoden kokemus kliinisestä potilastyöstä. Hän on käynyt on Anna Freud Centren MBT-C -ja MBT (basic training) -menetelmäkoulutukset. Antti-Jussi toimii työssään psykoterapeuttina, työnohjaajana ja kouluttajana.