Keitä olemme?

Nina Pyykkönen on psykoterapian erikoispsykologi, psykologian lisensiaatti, psykodynaaminen yksilöpsykoterapeutti YET ja ryhmäpsykoterapeutti ET (Valvira, KELA), työnohjaaja (STOry), ekoterapeutti ja joogaopettaja.

Ninalla on lähes 21 vuoden kokemus kliinisestä potilastyöstä, ja mentalisaatiotyöskentelyn äärellä hän on toiminut intensiivisesti vuodesta 2003. Hän on käynyt on Anna Freud Centren kouluttamana MBT-F (mentalisaatioperustainen perheterapia), MBT-C (mentalisaatioperustainen lasten terapia) sekä MBT (mentalisaatioterapia, basic training) -menetelmäkoulutukset. Nina toimii työssään psykoterapeuttina, työnohjaajana, kouluttajana ja joogaopettajana.

Antti-Jussi Pyykkönen on psykoterapian erikoispsykologi, psykologian tohtori, psykodynaaminen eritystason yksilöpsykoterapeutti (Valvira, KELA), työnohjaaja (STOry) ja luontokuvaaja.

Antti-Jussilla on lähes 22 vuoden kokemus kliinisestä potilastyöstä. Hän on käynyt on Anna Freud Centren MBT-C -ja MBT (basic training) -menetelmäkoulutukset. Antti-Jussi toimii työssään psykoterapeuttina, työnohjaajana ja kouluttajana.