Palautetta koulutuksista

"Aivan ihana koulutus! Asiantuntijuus ja luontevuus samassa paketissa!"

"Koulutus oli ihan mielettömän hyvä. Asiansa osaava sekä taitava kouluttaja, aihe oli hyvin tarpeellinen asiakastyön kannalta, ja sisälsi riittävästi kosketuspintaa käytännön työhön."

"Koulutus oli loistava. Aihe ja kouluttaja vetivät mukaansa. Kouluttaja esitti asian hyvin elävästi ja upeasti antoi konkreettisia esimerkkejä. Yksi parhaimpia koulutuksia missä olen ollut."


"Innostava, mieltä liikuttava koulutus. Loistava luennoitsija."

"Koulutus oli loistava. Tällaista koulutusta toivoisi kaikille, jotka tekevät ihmisten kanssa töitä."


"Kokonaisuudessaan koulutus oli erinomainen. Herätti ajattelemaan asioita ja sai vinkkejä miten voi asioista puhua ja ottaa puheeksi. Olisi kuunnellut aihetta ja luennoitsijaa vaikka koko päivän."

"Koulutus oli mielestäni erittäin hyvä. Aihe kiinnosti jo alun perinkin, mutta Pyykkösen tapa esiintyä ja kertoa asioista teki luennosta vielä mielenkiintoisemman. Sai enemmän konkreettisia esimerkkejä."

"Esitelmä/luento oli elämäni paras, sisältörikkain, asiantuntevin."

"Tärkeää asiaa, asiansa osaava ja taitava esiintyjä, kiitos!

"Koulutus oli kaikilta osin mielenkiintoinen, hyödyllinen ja ajatuksia herättävä. Kouluttaja oli aivan huippu! Ei mitään pahaa sanottavaa."


"Todella hyvä koulutus, täyttä asiaa! Konkretiaa ja kuitenkin syvällistä tietoa. Jokaisen ihmisten kanssa työskentelevän pitäisi saada tällainen koulutus, uusintaa vaan tulemaan!"

"Luento mentalisaatiosta oli käytännönläheinen (ei vain hienoja termejä) ja mielenkiintoinen."

"Tosi ihana kuunnella luennoitsijaa joka on todella innostunut aiheestaan, kiitos!"

"Koulutus oli mielenkiintoinen ja antoisa. Kouluttaja oli ihana ja osasi asiansa. Kertoi ymmärrettävästi ja esimerkit oli mahtavia!"

"Luennoitsija on erinomainen, aihe on todella mielenkiintoinen ja kytkettävissä arkeen, lisää näitä!!"


"Luentoa oli miellyttävä seurata. Esimerkit hyviä ja valaisevia. Asiasisältö hyvä."


"Koulutuksen sisältö oli erittäin hyvä. Kouluttaja oli ammattitaitoinen ja hyvä erittäin hyvä esiintyjä."


"Erittäin tärkeä aihe! Toivoisin näitä aiheita lisää ihan peruskoulutukseen ja vaikka lääkärikouluun. Myös työpaikoilla tästä hyötyisi hirmuisesti! Myös opettajille tärkeä aihe, kuinka tärkeää olisi koulukiusaamisasioissa ym."

"Kaikki oli hyvää, mikään ei ollut turhaa vaan erittäin hyödyllistä ja tarpeellista tietoa sekä asiakassuhteessa työskentelyn että oman ammatillisen ja henkilökohtaisen kehittymisen kannalta."


"Luennoitsija oli todella innostava ja selkeä."

"Webinaarin pitäjä puhui selkeäsanaisesti, elävästi ja ymmärrettävästi tästä aiheesta, hyviä elävän elämän esimerkkejä / käytännön kuvioita. Hyvä kokonaisuus!"

"Koulutus oli hyödyllinen pysähdys. Se herätti uusia ajatuksia ja mentalisaation teema avautui elävästi. Koulutusmateriaalista nousi johtajuuden näkökulmasta ajatuksia ja oman työn reflektointia. Teoriaosuus ja sen soveltaminen esimerkkien kautta oli hyödyllistä! Koen, että koulutuksen antia pystyy soveltamaan omaan työhön."

"Miten rakentaa luottamusta niin, että toinen kokee olevansa turvassa kanssani? Miten tämä tehdään tiimissä? Entä miten koko organisaation tasolla? Ydinkysymyksiä kaikille meille, jotka olemme tavalla tai toisella tekemisissä ihmisten ja muutosten kanssa. 


Ravisuttavan hyvät kaksi päivää
vuorovaikutuksen syvässä päädyssä - siellä, missä kukin olemme oman kiintymystrategiamme ja mentalisaatiokykymme kanssa. Välillä onnistumme, välillä opimme. Tiesithän, että ihminen oppii vain, kun hän on turvassa? Turvallisuus rakentuu ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa. Niinpä turvallisuuden rakentaminen on investointi organisaation muutoskyvykkyyteen. 


Se, että ihmiset ovat passiivisia, joustamattomia tai arkoja, ei kerro välttämättä heidän muutostaidoistaan vaan siitä, että organisaatiosta puuttuu turvallisuutta. Mentalisaatiotaitojen harjoittelu auttaa ottamaan nämä erilaiset näkökulmat todesta. Jokainen ansaitsee turvallisen työpaikan, jossa ihmisten välille rakentuu laadukkaita yhteyksiä."