Palautetta koulutuksista

Tyytyväisyys koulutukseen kokonaisuutena: 4.8 / 5

Koettu konkreettinen hyöty koulutuksista: 4.6 / 5

Vuorovaikutus kouluttajan kanssa: 4.9 / 5 

Kouluttajan ammattitaito: 4.9 / 5

"Aivan ihana koulutus! Asiantuntijuus ja luontevuus samassa paketissa!"

"Ammattitaitoista, laadukasta, rehellistä ja läpinäkyvää. Kiitos paljon hyvistä esimerkeistä ja selkeästä tavasta kouluttaa."

"Koulutus oli ihan mielettömän hyvä. Asiansa osaava sekä taitava kouluttaja, aihe oli hyvin tarpeellinen asiakastyön kannalta, ja sisälsi riittävästi kosketuspintaa käytännön työhön."

"Hyvä hetki pysähtyä tärkeän aiheen pariin. Kouluttajalla ammattitaitoinen, asiaa erinomaisesti tunteva ote, kiitos!"

"Innostava, mieltä liikuttava koulutus. Loistava luennoitsija."

"Koulutus oli loistava. Aihe ja kouluttaja vetivät mukaansa. Kouluttaja esitti asian hyvin elävästi ja upeasti antoi konkreettisia esimerkkejä. Yksi parhaimpia koulutuksia missä olen ollut."


"Kokonaisuudessaan koulutus oli erinomainen. Herätti ajattelemaan asioita ja sai vinkkejä miten voi asioista puhua ja ottaa puheeksi. Olisi kuunnellut aihetta ja luennoitsijaa vaikka koko päivän."

"Koulutus oli loistava. Tällaista koulutusta toivoisi kaikille, jotka tekevät ihmisten kanssa töitä."


"Esitelmä/luento oli elämäni paras, sisältörikkain, asiantuntevin."

"Koulutus oli mielestäni erittäin hyvä. Aihe kiinnosti jo alun perinkin, mutta Pyykkösen tapa esiintyä ja kertoa asioista teki luennosta vielä mielenkiintoisemman. Sai enemmän konkreettisia esimerkkejä."

"Koulutus oli kaikilta osin mielenkiintoinen, hyödyllinen ja ajatuksia herättävä. Kouluttaja oli aivan huippu! Ei mitään pahaa sanottavaa."


"Tärkeää asiaa, asiansa osaava ja taitava esiintyjä, kiitos!

Tätä luennoitsijana olisin kuunnellut vaikka kuinka kauan! 

"Todella hyvä koulutus, täyttä asiaa! Konkretiaa ja kuitenkin syvällistä tietoa. Jokaisen ihmisten kanssa työskentelevän pitäisi saada tällainen koulutus, uusintaa vaan tulemaan!"

"Erittäin tärkeä aihe! Toivoisin näitä aiheita lisää ihan peruskoulutukseen ja vaikka lääkärikouluun. Myös työpaikoilla tästä hyötyisi hirmuisesti! Myös opettajille tärkeä aihe, kuinka tärkeää olisi koulukiusaamisasioissa ym."

"Tosi ihana kuunnella luennoitsijaa joka on todella innostunut aiheestaan, kiitos!"

"Luennoitsija oli todella innostava ja selkeä."

"Kaikki oli hyvää, mikään ei ollut turhaa vaan erittäin hyödyllistä ja tarpeellista tietoa sekä asiakassuhteessa työskentelyn että oman ammatillisen ja henkilökohtaisen kehittymisen kannalta."


"Koulutus oli mielenkiintoinen ja antoisa. Kouluttaja oli ihana ja osasi asiansa. Kertoi ymmärrettävästi ja esimerkit oli mahtavia!"

"Luentoa oli miellyttävä seurata. Esimerkit hyviä ja valaisevia. Asiasisältö hyvä."


"Luento mentalisaatiosta oli käytännönläheinen (ei vain hienoja termejä) ja mielenkiintoinen."

"Luennoitsija on erinomainen, aihe on todella mielenkiintoinen ja kytkettävissä arkeen, lisää näitä!!"


"Webinaarin pitäjä puhui selkeäsanaisesti, elävästi ja ymmärrettävästi tästä aiheesta, hyviä elävän elämän esimerkkejä / käytännön kuvioita. Hyvä kokonaisuus!"

"Koulutuksen sisältö oli erittäin hyvä. Kouluttaja oli ammattitaitoinen ja hyvä erittäin hyvä esiintyjä."


"Sain nyt lisänä työskentelyyni "helmen", joka rikastuttaa ja vielä syventää työskentelyä. Kiitos siitä :) "

"Koulutus oli hyödyllinen pysähdys. Se herätti uusia ajatuksia ja mentalisaation teema avautui elävästi. Koulutusmateriaalista nousi johtajuuden näkökulmasta ajatuksia ja oman työn reflektointia. Teoriaosuus ja sen soveltaminen esimerkkien kautta oli hyödyllistä! Koen, että koulutuksen antia pystyy soveltamaan omaan työhön."

Luennoitsija oli älyttömän hyvä, kuten myös aineisto ja esimerkit. Olisi kuunnellut paljon pidempäänkin. Lisäksi aihe minulle uusi (tai mentalisaatiokyky) ja mielenkiintoinen, paljon mietittävää. 

Loistava koulutus, tällaista paljon lisää kiitos!  Luennoitsija Nina oli aivan ihana ja inspiroiva kouluttaja. 

Itselleni entuudestaan tuttu asia syveni selkeän jäsentelyn ja erittäin hyvän luennoijan ansiosta. Häntä oli kiva kuunnella ja katsella! 

"Todella mielenkiintoinen ja hyvin toteutettu koulutus. Ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä, innostunut ja innostava kouluttaja. Pidin erityisesti mielikuvien ja konkreettisten esimerkkien hyödyntämisestä. Opin paljon uutta, sain varmistusta omalle tekemiselle ja koulutus lisäsi entisestään kiinnostusta mentalisaatiopohjaiseen työskentelyyn. Suuret kiitokset antoisista koulutuspäivistä!"

"Miten rakentaa luottamusta niin, että toinen kokee olevansa turvassa kanssani? Miten tämä tehdään tiimissä? Entä miten koko organisaation tasolla? Ydinkysymyksiä kaikille meille, jotka olemme tavalla tai toisella tekemisissä ihmisten ja muutosten kanssa. 


Ravisuttavan hyvät kaksi päivää vuorovaikutuksen syvässä päädyssä - siellä, missä kukin olemme oman kiintymystrategiamme ja mentalisaatiokykymme kanssa. Välillä onnistumme, välillä opimme. Tiesithän, että ihminen oppii vain, kun hän on turvassa? Turvallisuus rakentuu ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa. Niinpä turvallisuuden rakentaminen on investointi organisaation muutoskyvykkyyteen. 


Se, että ihmiset ovat passiivisia, joustamattomia tai arkoja, ei kerro välttämättä heidän muutostaidoistaan vaan siitä, että organisaatiosta puuttuu turvallisuutta. Mentalisaatiotaitojen harjoittelu auttaa ottamaan nämä erilaiset näkökulmat todesta. Jokainen ansaitsee turvallisen työpaikan, jossa ihmisten välille rakentuu laadukkaita yhteyksiä."